Homepage


Cornerstones, vastgoed met maatschappelijke meerwaarde

Onze filosfie Onze projecten

Te koop

 

 

Berlare

Meerschevenne 

 

Bornem

Barl'lo  

 

Edegem

Elysia Park (residentieel) 

 

Lanaken

Molenhoek 

 

Merelbeke

RAND.9 

Vastgoed van ontwerp tot 
ontwikkeling

Projectontwikkelaar Cornerstones is een essentiële hoeksteen in elk bouwtraject. We hebben een sterke achtergrond in residentiële projecten en assistentiewoningen en zijn ook actief binnen commercieel vastgoed en studentenhuisvesting. Het ontwikkelen van woningen waar levenskwaliteit primeert, dat is onze missie in elk project. U kan rekenen op onze kennis en expertise in elke fase, van ontwerp tot ontwikkeling.

Over cornerstones

Referenties

Cornerstones is een meerwaarde vanaf de conceptfase, tot en met de oplevering. Hun toekomstgerichte aanpak zorgde reeds voor mooie samenwerkingen tussen Cornerstones en IP Building.

Kris Pensaert

Cornerstones beschikt over een hardwerkend team van medewerkers, elk met hun specialiteit en ervaring. Samenwerken is een plezier.

Bankrelatie

Wij hebben vastgoed gekocht via Cornerstones : een zeer professioneel team, gedreven en correct. Communicatie verliep feilloos.

Dhr en Mevr. Blanckaert
 

Actua


30/08
2018

Rand.9 - activiteit op het terrein

Vrachtwagens rijden af en aan op de Hundelgemsesteenweg in Gent. De oude hangars worden sinds midden augustus gesloopt en het terrein wordt bouwrijp gemaakt. Ondertussen is de vergunning ook definitief uitvoerbaar en loopt de verkoop als een trein. alleen maar goed nieuws dus bij Rand.9.

Als alles volgens plan blijft lopen,zullen de bouwwerken opstarten begin 2019.