Homepage


Cornerstones, vastgoed met maatschappelijke meerwaarde

Onze filosofie Onze projecten

Te koop

 

 

Berlare

Meerschevenne 

 

Bornem

Barl'lo  

 

Edegem

Elysia Park (residentieel) 

 

Lanaken

Molenhoek 

 

Merelbeke

RAND.9 

Vastgoed van ontwerp tot 
ontwikkeling

Projectontwikkelaar Cornerstones is een essentiële hoeksteen in elk bouwtraject. We hebben een sterke achtergrond in residentiële projecten en assistentiewoningen en zijn ook actief binnen commercieel vastgoed en studentenhuisvesting. Het ontwikkelen van woningen waar levenskwaliteit primeert, dat is onze missie in elk project. U kan rekenen op onze kennis en expertise in elke fase, van ontwerp tot ontwikkeling.

Over cornerstones

Referenties

Cornerstones is een meerwaarde vanaf de conceptfase, tot en met de oplevering. Hun toekomstgerichte aanpak zorgde reeds voor mooie samenwerkingen tussen Cornerstones en IP Building.

Kris Pensaert

Cornerstones beschikt over een hardwerkend team van medewerkers, elk met hun specialiteit en ervaring. Samenwerken is een plezier.

Bankrelatie

Wij hebben vastgoed gekocht via Cornerstones : een zeer professioneel team, gedreven en correct. Communicatie verliep feilloos.

Dhr en Mevr. Blanckaert
 

Actua


10/01
2019

RAND.9 kent zijn aannemer

Het nieuwbouwproject RAND.9 in Gent/Merelbeke gaat een nieuwe fase in. Reeds 50% van de twee appartementsgebouwen langs de Schelde werd verkocht. Bouwbedrijf Furnibo nv, uit Veurne, zal onze betrouwbare partner zijn die deze appartementen zal realiseren met de nodige kennis en ervaring. Gezien zij vertrouwd zijn met de streek én met de architect, zijn we dan ook 100% overtuigd van onze keuze!

Meer details over het project en de aannemer op www.rand9.be en op www.furnibo.be