Homepage


Cornerstones, vastgoed met maatschappelijke meerwaarde

Onze filosofie Onze projecten

Te koop

 

 

Berlare

Meerschevenne 

 

Edegem

Elysia Park (residentieel) 

 

Lanaken

Molenhoek 

 

Merelbeke

RAND.9 

 

O.-L.-V.-Waver

Waverhof 

Vastgoed van ontwerp tot 
ontwikkeling

Projectontwikkelaar Cornerstones is een essentiële hoeksteen in elk bouwtraject. We hebben een sterke achtergrond in residentiële projecten en assistentiewoningen en zijn ook actief binnen commercieel vastgoed en studentenhuisvesting. Het ontwikkelen van woningen waar levenskwaliteit primeert, dat is onze missie in elk project. U kan rekenen op onze kennis en expertise in elke fase, van ontwerp tot ontwikkeling.

Over cornerstones

Referenties

Cornerstones is een meerwaarde vanaf de conceptfase, tot en met de oplevering. Hun toekomstgerichte aanpak zorgde reeds voor mooie samenwerkingen tussen Cornerstones en IP Building.

Kris Pensaert

Cornerstones beschikt over een hardwerkend team van medewerkers, elk met hun specialiteit en ervaring. Samenwerken is een plezier.

Bankrelatie

Wij hebben vastgoed gekocht via Cornerstones : een zeer professioneel team, gedreven en correct. Communicatie verliep feilloos.

Dhr en Mevr. Blanckaert
 

Actua


14/06
2018

Meerschevenne - Berlare: Opendeurdag op 23 juni was groot succes

Heel wat nieuwsgierigen hebben een bezoek gebracht aan de nieuwe residentie waar we, midden augustus, de eerste bewoners zullen verwelkomen.  Er was behoorlijk wat vraag naar aankoop voor eigen bewoning maar ook om een assistentiewoning te huren. Je krijgt hier trouwens niet alleen een gloednieuwe woning maar ook de zekerheid van zorg en diensten, sociale contacten en zoveel meer als extraatje bij.