Over ons


Alles begint met een ambitie, een droom over hoe je het zou willen hebben. - Martin Luther King

“Het DNA van Cornerstones kreeg vorm dankzij een eerste project waarmee het bedrijf in 2011 startte. De ambitie was meteen duidelijk: vastgoedprojecten zijn maar succesvol als de gebruikers, de omgeving en de plaatselijke overheid er een meerwaarde door krijgen, niet alleen op korte termijn maar vooral uit duurzaam oogpunt. Familiale wortels in bouw en vastgoed, samen met 20 jaar ervaring in de realisatie van heel wat complexe uitdagingen, geeft Cornerstones de uitstraling die het verdient. Waardecreatie door projectontwikkeling in een breed perspectief werd de hoeksteen voor het nieuwe bedrijf. En dat is nog altijd waar Cornerstones vandaag voor staat en voluit voor gaat.”

Oprichter en CEO, Koen Ickroth

Met zijn eerste woonconcept voor senioren keek Koen vooruit en maakte hij een slimme, toekomstgerichte keuze. Gezien de demografische ontwikkelingen, met de vergrijzing als voornaamste kenmerk, wint het belang van (ont)zorgvastgoed nog steeds aan belang. En laat net dat de expertise van Cornerstones zijn. Ondertussen heeft Koen, samen met een team van ingenieurs, architecten, marketeers en verkopers, voldoende kennis en ervaring in huis om ook een gewaardeerde partner te zijn in de ontwikkeling en verkoop van grootschalige residentiële projecten. 

Vastgoed met maatschappelijke meerwaarde

Vandaag bestaat Cornerstones uit een team van flexibele partners. In het portfolio zit een gediversifieerd aanbod residentieel en zorgvastgoed. ‘Assisted living’blijft echter de passie van de projectontwikkelaar en meer dan ooit het domein waarin Cornerstones uitblinkt, in Vlaanderen én Wallonië.